Vandbakkelser med ægge-baconfyld
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (56 g)
Energi 252 kcal 141 kcal
Fedt 20 g 11,2 g
Kulhydrat 9,7 g 5,4 g
Protein 9,5 g 5,3 g
Ingredienser
Til ca. 50 stk.
Vandbakkelse
255 g sødmælk
127 g stegemargarine
153 g hvedemel
245 g helæg
Ægge-baconfyld
137 g skyr
137 g mayonnaise
137 g hytteost
27 g valleprotein
2 g madras karry
1 g frysetørret purløg
2 g stærk sennep
164 g hårdkogte æg
18 g røget stegt bacon
Fremgangsmåde
Vandbakkelse
1. Kog mælk og margarine op.
2. Tilsæt hvedemel — vær opmærksom på, at koge opbagningen godt igennem.
3. Hæld blandingen i røremaskine/kedel og rør ca. 5 min på lavt niveau — tilsæt æggene langsomt imens.
4. Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt vandbakkelser ud (15 gram pr. vandbakkelse).
5. Bag vandbakkelserne ved 160°C i 21 min.
Tip: Vandbakkelserne er egnet til frysning.
Ægge-baconfyld
1. Bland skyr, mayonnaise, hytteost og valleprotein.
2. Tilsæt karry, purløg og sennep.
3. Hak/del æg og bland i.
4. Hak bacon og bland det i.
5. Smag blandingen til med karry og salt, og rør indtil blandingen er dejlig cremet.
Servering
Skær vandbakkelserne halvt op og 12 g æg/baconfyld fyldes i (2 stk. á 28 g).
Opdateret