Madmuffins med bacon
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (65 g)
Energi 224 kcal 146 kcal
Fedt 17 g 11 g
Kulhydrat 6 g 4 g
Protein 12 g 7,8 g
Ingredienser
Til ca. 16 stk. á 65 g
301 g squash
75 g løg
226 g bacontern
63 g hvedemel
32 g valleprotein
3 g bagepulver
68 g rapsolie
188 g helæg
150 g revet ost
Fremgangsmåde
1. Hak squash og løg fint.
2. Steg bacon.
3. Kassér baconfedtet — alternativt kan det gemmes og bruges i en anden ret.
4. Bland hvedemel, valleprotein og bagepulver, olie og æg.
5. Tilsæt squash, løg og bacon i melblandingen.
6. Udportionér blandingen i små folieforme (65 g pr. form) — husk at smøre formene.
7. Bag madmuffins ved 150°C i 22-24 min, til de er let brune.
8. Afkøl inden de tages ud af formene
Tip
Madmuffins er velegnet til frysning.
Opdateret