Vaniljekage med appelsincreme
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (76 g)
Energi 287 kcal 218 kcal
Fedt 12 g 9,1 g
Kulhydrat 30 g 22,8 g
Protein 14 g 10,6 g
Ingredienser
Til ca.1 kage á 10 stk.
Vaniljekage
118 g sukker
28 g valleprotein
59 g hvedemel
35 g kartoffelmos flager
118 g skyr
2 g natron
42 g rapsolie
5 g vaniljesukker
26 g gelatine
85 g chokoladeknapper
78 g helæg
Appelsincreme
41 g piskefløde
3 g valleprotein
8 g sukker
1 g vaniljesukker
10 g gelatineprotein
164 g skyr
Fremgangsmåde
Vaniljekage
1. Rør alle ingredienser, undtagen æg, sammen i en røremaskine i max 2 min.
2. Pisk æg i dejen lidt efter lidt og rør i yderligere 2 min.
3. Fordel dejen i runde 20 cm aluforme (560 gram i hver form) — husk at spraye formene med fedtstof inden brug.
4. Bag ved 160°C i 35 min, 50 % clima optima, indtil en kernetemperatur på 94°C.
Appelsincreme
1. Pisk fløde med valleprotein, sukker, vaniljesukker og gelatine.
2. Bland skyr og Orange Pasta i fløden.
3. Smag til med Orange Pasta.
Servering
56 g vaniljekage og 20 g appelsincreme.
Opdateret