Chokoladekage med vaniljecreme
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (76 g)
Energi 274 kcal 208 kcal
Fedt 14 g 10,6 g
Kulhydrat 27 g 20,5 g
Protein 13 g 9,9 g
Ingredienser
Til ca. 1 kage á 10 stk.
Chokoladekage
143 g sukker
29 g kakao
43 g hvedemel
143 g kærnemælk
3 g natron
51 g rapsolie
6 g vaniljesukker
31 g gelatineprotein
29 g valleprotein
94 g helæg
Fedtstof (til forme)
Vaniljecreme
90 g piskefløde
8 g valleprotein
5 g sukker
8 g gelatineprotein
1 g vaniljesukker
90 g skyr
9 g rapsolie
Fremgangsmåde
Chokoladekage
1. Rør alle ingredienser, undtagen æg, sammen i max 2 min.
2. Pisk æg i dejen lidt efter lidt og rør yderligere i 2 min.
3. Fordel dejen i runde 20 cm aluforme (560 gram i hver form) — husk at spraye formene med fedtstof inden brug.
4. Bag ved 160°C i 35 min, 50% clima optima, indtil en kernetemperatur på 94°C.
Vaniljecreme
1. Pisk fløde med valleprotein, sukker, gelatineprotein og vaniljesukker.
2. Bland skyr og olie sammen.
3. Vend flødeblandingen og skyrblandingen sammen.
4. Smag til med vaniljesukker.
Servering
56 g chokoladekage og 20 g vaniljecreme.
Opdateret