Æblegelé med vaniljecreme
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (80 g)
Energi 185 kcal 148 kcal
Fedt 8 g 6,4 g
Kulhydrat 16 g 12,8 g
Protein 12 g 9,6 g
Ingredienser
Til ca. 50 stk.
Æblegelé
38 g husblas
1153 g vand
1247 g æblekoncentratet
302 g gelatineprotein
13 g æblecidereddike, 5%
Vaniljecreme
673 g piskefløde
37 g sukker
59 g gelatineprotein
59 g valleprotein
7 g vaniljesukker
673 g skyr
67 g rapsolie
Fremgangsmåde
Æblegelé
1. Læg husblas i blød i ⅓ af vandet.
2. Bring saft og den resterende mængde vand i kog.
3. Drys proteinpulver i under omrøring.
4. Hæld husblas (med vand) i, og varm geléen op til 75°C — smag til med æbleeddike.
5. Udportionér i små patentglas (50 g gelé i hver) og køl ned.
Vaniljecreme
1. Pisk fløde med sukker, proteinpulvere og vaniljesukker.
2. Bland skyr og olie.
3. Vend skyrblandingen i flødeblandingen.
4. Smag til med sukker og vaniljecreme.
5. Pynt den afkølede gelé med 30 g vaniljecreme.
Opdateret