Æblesuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 170 kcal 105 kcal
Fedt 0 g 0 g
Kulhydrat 13,7 g 20,1 g
Protein 3,1 g 4,7 g
Ingredienser
Til ca. 5 l
3,5 kg æblebåde
2,1 l vand
373 g sukker
32 g vaniljesukker
1 dl æblejuicekoncentrat
0,14 dl æblecidereddike
225 g gelatineprotein
30 g jævner
Fremgangsmåde
1. Kom æbler og halvdelen af vandet i en gryde og varm op.
2. Pisk æblerne til mos — blend evt. med en stavblender for at få en mere homogen suppe.
3. Tilsæt sukker, vaniljesukker, resten af vandet, æblejuicekoncentrat og æblecidereddike.
4. Kog op til 75°C.
5. Tilsæt gelatineprotein og jævner under omrøring.
6. Servér suppen kold.
Opdateret