Ostekiks med ostecreme
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (18 g)
Energi 419 kcal 75 kcal
Fedt 35 g 6,3 g
Kulhydrat 20 g 3,6 g
Protein 15 g 2,7 g
Ingredienser
Til ca. 50 stk.
Ostekiks
956 g smør
637 g hvedemel
637 g revet parmesan
48 g mild taco sauce
16 g paprika røget
16 g salt
127 g ærteprotein
Ostecreme
1912 g pikant flødeost
195 g valleprotein
Fremgangsmåde
Ostekiks
1. Bland og ælt alle ingredienser på røremaskine indtil fast masse.
2. Rul dejen ud på et melstrøget bord (ca. 4 mm tyk).
3. Udstik kiks (ca. 4 - 4.2 cm i diameter og 5-7 g).
4. Placér kiks på en bageplade.
Tip: kiksene kan fryses inden bagning.
5. Bag kiksene ved 200°C varmluft i 8-9 min.
Hvis kiksene har været på frys, skal de bages i optøet tilstand.
6. Afkøl kiksene.
Ostecreme
1. Rør flødeost og valleprotein sammen, indtil blandingen er lækker og cremet.
Servering
Placér 8 g creme på en afkølet kiks, og læg en anden kiks på toppen.
Opdateret