Hyldebærsuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 79 kcal 119 kcal
Fedt 0,1 g 0,2 g
Kulhydrat 17 g 25,5 g
Protein 2,2 g 3,3 g
Ingredienser
Til ca. 0,5 l
1,3 dl hyldebærsaft, 1:4
2,5 dl vand
0,45 dl æblejuicekoncentrat
0,1 dl citronsaft
25 g sukker
27 g jævner
0,17 dl vand til jævning
12 g gelatineprotein
Fremgangsmåde
1. Rør jævner og vand til en jævning i en gryde.
2. Tænd for gryden og tilsæt vand.
3. Tilsæt hyldebærsaft, æblekoncentrat og citronsaft.
4. Varm op under omrøring til 75°C.
5. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.
6. Smag til med sukker og citron.
Opdateret