Frugtsalat
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (65 g)
Energi 216 kcal 140 kcal
Fedt 11 g 7,2 g
Kulhydrat 17 g 11 g
Protein 13 g 8,5 g
Ingredienser
Til ca. 16 stk.
49 g æggeblommer
74 g sukker
10 g vaniljesukker
60 g valleprotein
186 g skyr
60 g gelatineprotein
186 g piskefløde
298 g frugtcocktail (pose med blandede frugttern)
97 g bananer
85 g chokoladeknapper til pynt - kan undlades.
Fremgangsmåde
1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker hvidt.
2. Tilsæt valleprotein under piskning — det skal blive tykt, sejt og klumpet.
3. Pisk derefter skyr i til en fyldig og luftig masse.
4. Drys gelatineprotein i under omrøring/piskning.
5. Pisk fløde til skum og vend i blandingen.
6. Skær bananer i tern.
7. Bland banan- og frugttern i cremen.
8. Pynt med chokoladeknapper eller tilsæt dem i blandingen efter ønske.
Servering
60 g frugtsalat og 5 g chokoladeknapper.
Opdateret