Chokolademousse
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (60 g)
Energi 266 kcal 160 kcal
Fedt 14,9 g 8,9 g
Kulhydrat 25,4 g 15,2 g
Protein 6,7 g 4 g
Ingredienser
Til ca. 10-12 stk. á 60 g
150 g cashewnødder
350 ml sojadrik, neutral
100 g dadler u. sten
70 g mørk chokolade, smeltet
1 knivspids salt
Fremgangsmåde
1. Dagen før: Sæt cashewnødder og dadler i blød i sojamælk.
2. Blend sojamælk, cashewnødder og dadler helt fint og cremet (det tager nogle minutter).
3. Tilsæt smeltet chokolade og blend, til det hele er blandet godt sammen.
4. Tilsæt salt og blend hurtigt, så salten fordeles.
5. Udportionér og sæt på køl.
OBS. Moussen skal stå på køl i nogle timer.
Opskriften er udviklet af forhenværende Ledende klinisk diætist på Aalborg Universitetshospital, Tina Beermann. I dag er Tina selvstændig diætist. Besøg hende her: greensoul.dk.
Opdateret