Passionsfrugtsfromage med flødeskum
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (65 g)
Energi 261 kcal 170 kcal
Fedt 14 g 9 g
Kulhydrat 18 g 12 g
Protein 17 g 11 g
Ingredienser
Til ca. 1 liter.
Passionsfrugtsfromage
154 g helæg
110 g sukker
176 g valleprotein
276 g piskefløde
8 g husblas
276 g passionsfrugtspuré
Proteinflødeskum
8 g valleprotein
77 g piskefløde
Fremgangsmåde
Passionsfrugtsfromage
1. Husblas ligges i blød, pisk helæg med sukker og valleprotein luftigt.
2. Tilsat passionsfrugtpuré og pisk grundigt.
3. Skil husblas ad og sæt den i blød i koldt vand 5-10 min.
4. Pisk fløde stiv, men ikke til skum, og vend i æggemassen.
5. Smelt husblas. Tag noget af massen, og bland med husblas, Hæld blandingen tilbage i massen, og vand grundigt rundt for at gøre fromage luftig og ensartet i konsistens.
6. Smag til med citronsaft & evt. skal.
7. Udportionér fromagen i bægere á 65 g.
Proteinflødeskum
1. Tilsæt valleprotein i fløden og pisk til skum.
2. Pynt hver portion fromage med 5 g proteinflødeskum.
Opdateret