Krydderkage med vaniljecreme
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (76 g)
Energi 294 kcal 223 kcal
Fedt 14 g 10,6 g
Kulhydrat 28 g 21,3 g
Protein 14 g 10,6 g
Ingredienser
Til ca. 1 kage á 10 stk.
Krydderkage
138 g sukker
69 g hvedemel
41 g kartoffelmosflager
9 bagepulver
50 g rapsolie
6 g vaniljesukker
30 g gelatineprotein
138 g skyr
33 g valleprotein
91 g helæg
Vaniljecreme
97 g piskefløde
9 g valleprotein
5 g sukker
9 g gelatineprotein
1 g vaniljesukker
97 g skyr
10 g rapsolie
Fremgangsmåde
Krydderkage
1. Rør alle ingredienser, undtagen æg, sammen på en røremaskine i max 2 min.
2. Pisk æg i dejen lidt efter lidt og rør yderligere 2 min.
3. Fordel dejen i runde 20 cm aluforme (560 gram i hver form) — husk at spraye formene med fedtstof inden brug.
4. Bag ved 160°C, 50 % clima optima, i 35 min — indtil en kernetemperatur på 94°C.
Vaniljecreme
1. Pisk fløde med valleprotein, sukker, gelatineprotein og vaniljesukker
2. Bland skyr og olie.
3. Vend flødeblandingen og skyrblandingen sammen.
4. Smag til vaniljesukker.
Servering
56 g krydderkage og 20 g vaniljecreme.
Opdateret