Citronfromage med proteinflødeskum
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (55 g)
Energi 275 kcal 151 kcal
Fedt 18 g 9,9 g
Kulhydrat 16 g 8,8 g
Protein 14 g 7,7 g
Ingredienser
Til ca. 16 stk.
Citronfromage
258 g helæg
128 g sukker
43 g gelatineprotein
295 g piskefløde
43 g valleprotein
10 g husblas
81 g citronsaft
1 g citronskal
Proteinflødeskum
8 g valleprotein
77 g piskefløde
Fremgangsmåde
Citronfromage
1.Pisk helæg med sukker og drys gelatineprotein i under omrøring.
2.Pisk fløde og valleprotein til skum.
3.Skil husblas ad og sæt den i blød i koldt vand 5-10 min.
4.Smelt husblas med halvdelen af citronsaften.
5.Rør citronskal og halvdelen af citronsaften i æggemassen.
6.Rør husblas i æggemassen, og tilsæt fløden med valleprotein til sidst
7.Smag til med citronsaft.
8.Udportionér fromagen i bægere á 50 g.
Proteinflødeskum
1.Tilsæt valleprotein i fløden og pisk til skum.
2. Pynt hver portion citronfromage med 5 g proteinflødeskum.
Opdateret