Citronfromage med flødeskum
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (65 g)
Energi 275 kcal 179 kcal
Fedt 19 g 8 g
Kulhydrat 12 g 8 g
Protein 14 g 12 g
Ingredienser
Til ca. 1 liter.
Citronfromage
266 g helæg
95 g sukker
126 g valleprotein
397 g piskefløde
5 g husblas
107 g citronsaft
3 g citronskal
Proteinflødeskum
8 g valleprotein
77 g piskefløde
Fremgangsmåde
Citronfromage
1. Pisk helæg med sukker luftigt.
2. Tilsat valleprotein, citronsaft og pisk grundigt.
3. Skil husblas ad og sæt den i blød i koldt vand 5-10 min.
4. Pisk fløde stiv, men ikke til skum, og vend i æggemassen.
5. Smelt husblas. Tag noget af massen, og bland med husblas, Hæld blandingen tilbage i massen, og vand grundigt rundt for at gøre fromage luftig og ensartet i konsistens.
6. Smag til med citronsaft & evt. skal.
7. Udportionér fromagen i bægere á 65 g.
Proteinflødeskum
1. Tilsæt valleprotein i fløden og pisk til skum.
2. Pynt hver portion citronfromage med 5 g proteinflødeskum.
Opdateret