Samarbejde og uddannelse

Har du/I en god ide, er interesseret i praktik, en case, et oplæg eller et besøg hos Kulinarium på Aalborg Universitetshospital, er du/I velkomne til at kontakte os. 

Samarbejde

I Kulinarium samarbejder vi både med virksomheder, studerende og uddannelsesinstitutioner i projekter og produktudviklinger.

Kontakt os gerne for at høre nærmere. 

Erhvervspraktik i Kulinarium

Er du prof. bachelor i Ernæring og Sundhed eller har en relevant kandidatuddannelse, kontakt gerne Leder Marie Nerup Mortensen og hør nærmere om dine muligheder.

 

Uddannelse

Vi vægter uddannelse højt, og har flere forløb med studerende, se eksempler herunder. 

Praktikforløb

  • Pall (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2022): 6. semesterspraktik omkring udvikling af proces/metode til udskiftning af animalsk protein med vegetabilsk uden at gå på kompromis med næringsindholdet og kvaliteten i forbindelse med projektet More2Eat goes green. Samtidig var Pall involveret i at registrere madspild, sammenkoble dette med CO2 udledning og ikke mindst undersøgte Pall ledelses- og forandringsprocesser i forbindelse med sammenlægning af to produktionsheder til et. 
  • Martin (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2021): 6. semesterspraktik omkring udvikling af et mellemmåltid til hhv. glutenfri, laktosereduceret og vegansk diæt i forbindelse med diætprojektet samt undersøgelse af ledelses- og forandringsprocesser forbundet med implementering af nyt kostkoncept til medarbejderkantine. 

  • Tina og Michelle (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2020): 5. semesterspraktik omkring udvikling af komponentmenuplan til det varme måltid. Samtidig arbejdede Tina og Michelle med produktudvikling i forbindelse med diætprojektet, nærmere bestemt dysfagikost og proteinberigelse.
  • Nina (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2017): Bachelorprojekt omkring udvikling af metode til kvalificering af rette konsistensniveauer til dysfagikost (hhv. blød, gratin og cremet konsistens).
  • Birgitte (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2016): Bachelorprojekt omkring udvikling af mellemmåltider til småtspisende patienter. Dette i forbindelse med vores mellemmåltidsprojekt.

Læs mere om praktik i Region Nordjylland og Måltider og Ernæring (herunder Kulinarium) på Aalborg Universitetshospital her.

Caseforløb

Oplæg for:

  • Aalborg Tekniske Gymnasium, fag Sundhed og fødevarer
  • Aars Erhvervsskole, Ernæringsassistentuddannelsen, fag Teknik