Samarbejde & uddannelse
Samarbejde
I Kulinarium samarbejder vi både med virksomheder, studerende og uddannelsesinstitutioner i projekter. Kontakt os gerne for at høre nærmere.
Erhvervspraktik i Kulinarium
Er du prof. bachelor i Ernæring og Sundhed eller har en relevant kandidatuddannelse, kontakt os, og hør nærmere om dine muligheder.
Uddannelse
Vi vægter uddannelse højt, og har flere forløb med studerende, se eksempler herunder.
Praktikforløb
- Pall (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2022): 6. semesterspraktik omkring udvikling af proces/metode til udskiftning af animalsk protein med vegetabilsk uden at gå på kompromis med næringsindholdet og kvaliteten i forbindelse med projektet More2Eat goes green. Samtidig var Pall involveret i at registrere madspild, sammenkoble dette med CO2 udledning og ikke mindst undersøgte Pall ledelses- og forandringsprocesser i forbindelse med sammenlægning af to produktionsheder til et.
- Martin (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2021): 6. semesterspraktik omkring udvikling af et mellemmåltid til hhv. glutenfri, laktosereduceret og vegansk diæt i forbindelse med diætprojektet samt undersøgelse af ledelses- og forandringsprocesser forbundet med implementering af nyt kostkoncept til medarbejderkantine.
- Tina og Michelle (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2020): 5. semesterspraktik omkring udvikling af komponentmenuplan til det varme måltid. Samtidig arbejdede Tina og Michelle med produktudvikling i forbindelse med diætprojektet, nærmere bestemt dysfagikost og proteinberigelse.
- Nina (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2017): Bachelorprojekt omkring udvikling af metode til kvalificering af rette konsistensniveauer til dysfagikost (hhv. blød, gratin og cremet konsistens).
- Birgitte (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed, 2016): Bachelorprojekt omkring udvikling af mellemmåltider til småtspisende patienter. Dette i forbindelse med vores mellemmåltidsprojekt.
Læs mere om praktik i Region Nordjylland og Måltider og Ernæring (herunder Kulinarium) på Aalborg Universitetshospital her.
Caseforløb
- Udvikling af glutenfrie og laktosefrie desserter (2019)
- Udvikling af børneis (2020)
- Udvikling af veganske måltider til småtspisende (2021)
Oplæg
Vi kan bookes til at holde om oplæg om forskellige emner indenfor mad, måltider og ernæring. Kontakt os for at høre nærmere.
Opdateret