Hindbærmousse med flødeskum
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (65 g)
Energi 190 kcal 123 kcal
Fedt 10 g 7 g
Kulhydrat 12 g 8 g
Protein 12 g 8 g
Ingredienser
Til ca. 1 liter.
Hindbærmousse
142 g æggeblommer
85 g sukker
121 g valleprotein
178 g piskefløde
6 g husblas
533 g hindbær på frost
36 g citronsaft
71 g skyr
Proteinflødeskum
8 g valleprotein
77 g piskefløde
Fremgangsmåde
Hindbærmoussefromage
1. Pisk helæg med sukker luftigt.
2. Hindbær dampes i ovn med citronsaft til 75 grader, sættes til køl indtil 10 grader
3. Valleprotein og hindbær blendes til en glat masse.
4. Hindbærmassen tilsættes til den stive æggemasse, og piske til ensartet konsistens
5. Pisk fløde stiv, men ikke til skum, og vend med skyr.
6. Skil husblas ad og sæt den i blød i koldt vand 5-10 min.
7. Smelt husblas. Tag noget af massen, og bland med husblas, Hæld blandingen tilbage i massen, og vand grundigt rundt for at gøre fromage luftig og ensartet i konsistens.
8. Udportionér fromagen i bægere á 65 g.
Proteinflødeskum
1. Tilsæt valleprotein i fløden og pisk til skum.
2. Pynt hver portion citronfromage med 5 g proteinflødeskum.
Opdateret