Mazarintærte
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (44 g)
Energi 429 kcal 189 kcal
Fedt 28 g 12,3 g
Kulhydrat 33 g 14,5 g
Protein 11 g 4,8 g
Ingredienser
Til ca. 50 stk.
Mazarintærte
460 g kransekagemasse
460 g sukker
23 g vaniljesukker
368 g smør
115 g valleprotein
460 g helæg
Chokoladeganache
236 g mørk chokolade, 57,7%
24 g smør
Pynt
Mandelsplitter
Fremgangsmåde
Mazarintærte
1. Bland marcipan (kransekagemasse), sukker og vaniljesukker på en røremaskine.
2. Tilsæt blødt smør, mens røremaskinen kører, og lad den køre, indtil blandingen er homogen.
3. Tilsæt valleprotein og helæg lidt efter lidt.
4. Hæld dejen i smurte forme (ca. 37 gram i hver).
Chokoladeganache
1. Hak chokolade i små stykker.
2. Smelt chokolade og smør over vandbad.
3. Pynt mazariner med ca. 5 gram chokoladeganache og 2 gram mandelsplitter.
Servering
37 g mazarin, 5 g chokoladeganache og 2 g mandelsplitter.
Opdateret