Minestronesuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 68 kcal 102 kcal
Fedt 4,4 g 6,6 g
Kulhydrat 3,2 g 4,8 g
Protein 3,9 g 5,9 g
Ingredienser
Ca. 74 l
3,1 kg gulerødder
2 kg løg i tern
17 g hvidløg
44 l vand
1,9 kg hønsebouillon pasta
1,2 kg grøntsagsbouillon pasta
8 kg hakkede tomater
3,1 kg tomatkoncentrat
2 kg rød peberfrugt i strimler
2,4 kg selleri i strimler
1,4 porrer
3 kg dinerbønner, overskårne
240 g basilikum
43 g timian, tørret
321 g persille
0,7 dl hvidvinseddike
244 g salt
34 g peber, stødt
2,4 kg gelatineprotein
2,7 l rapsolie
Fremgangsmåde
1. Riv gulerødder på rivejern og blend hvidløg
2. Sautér løg og hvidløg i olie (1,7 l) i en gryde.
3. Tilsæt vand, bouillon, hakket tomat, tomatkoncentrat, peberfrugt, gulerod, selleri og porre, og kog til grøntsagerne er møre (ca. ½ time).
4. Tilsæt bønner og krydderurter.
5. Kog suppen op og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.
7. Tilsæt resten af olien og smag suppen til.