Minestronesuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 68 kcal 102 kcal
Fedt 4,4 g 6,6 g
Kulhydrat 3,2 g 4,8 g
Protein 3,9 g 5,9 g
Ingredienser
Ca. 74 l
3,1 kg gulerødder
2 kg løg i tern
17 g hvidløg
44 l vand
1,9 kg hønsebouillon pasta
1,2 kg grøntsagsbouillon pasta
8 kg hakkede tomater
3,1 kg tomatkoncentrat
2 kg rød peberfrugt i strimler
2,4 kg selleri i strimler
1,4 porrer
3 kg dinerbønner, overskårne
240 g basilikum
43 g timian, tørret
321 g persille
0,7 dl hvidvinseddike
244 g salt
34 g peber, stødt
2,4 kg gelatineprotein
2,7 l rapsolie
Fremgangsmåde
1. Riv gulerødder på rivejern og blend hvidløg
2. Sautér løg og hvidløg i olie (1,7 l) i en gryde.
3. Tilsæt vand, bouillon, hakket tomat, tomatkoncentrat, peberfrugt, gulerod, selleri og porre, og kog til grøntsagerne er møre (ca. ½ time).
4. Tilsæt bønner og krydderurter.
5. Kog suppen op og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.
6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.
7. Tilsæt resten af olien og smag suppen til.
Opdateret