Aspargessuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 103 kcal 155 kcal
Fedt 7,4 g 11,1 g
Kulhydrat 4,4 g 6,6 g
Protein 4,7 g 7,1 g
Ingredienser
Ca. 70 l
1,2 kg hvedemel
1 kg snowflake, modificeret stivelse
1,9 g flydende margarine
3,4 kg aspargessuppe, pasta
650 g hønsebouillon, pasta
53,9 l vand
6 kg aspargessnitter
5,4 l piskefløde
3 kg gelatineprotein
Fremgangsmåde
1. Pisk mel, snowflake og flydende margarine sammen.
2. Tilsæt aspargessuppepasta, bouillon og aspargesvand og varm op.
3. Tilsæt vand lidt efter lidt.
4. Tilsæt asparges og halvdelen af piskefløden — varm op til 75°C.
5. Tilsæt geleringsprotein og resten af piskefløden under omrøring.
6. Smag suppen til med salt, peber og evt. citron.
Opdateret