Ægge-baconsalat
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (40 g)
Energi 254 kcal 102 kcal
Fedt 22 g 8,8 g
Kulhydrat 1,7 g 0,7 g
Protein 13 g 5,2 g
Ingredienser
Til ca. 500-600 g
137 g skyr
137 g mayonnaise
137 g hytteost
27 g valleprotein
2 g madras karry
1 g frysetørret purløg
2 g stærk sennep
164 g hårdkogte æg
18 g røget stegt bacon
Fremgangsmåde
1. Bland skyr, mayonnaise, hytteost og valleprotein.
2. Tilsæt karry, purløg og sennep.
3. Hak/del æg og bland i.
4. Hak bacon og bland det i.
5. Smag blandingen til med karry og salt, og rør indtil blandingen er dejlig cremet.
Tip
Anvend ægge-baconsalaten på rugbrød, til sandwich, croissanter og lign.
Opdateret