Karrysuppe med hønsekød
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 114 kcal 171 kcal
Fedt 3,6 g 5,4 g
Kulhydrat 5,2 g 7,8 g
Protein 3,8 g 5,7 g
Ingredienser
Ca. 65 l
265 g ingefær
31 g laurbærblade
20 g hele peberkorn
2,2 l rapsolie
232 g karry
31 g stødt kanel
27 g spidskommen
46 g garam masala
2,5 kg løg i skiver
1,2 kg snowflake, modificeret stivelse
31 l vand
7,7 l kokosmælk
5,4 l piskefløde
1,3 kg hønsebouillon pasta
2,5 kg porrer
3,2 kg gulerødder
3,2 kg selleri i tern
3,3 kg æbler
46 g salt
11 dl æblecidereddike
2,3 kg gelatineprotein
500 g energi plus kulhydrat
Fremgangsmåde
1. Blend ingefær.
2. Kom ingefær, laurbærblade og peberkorn i krydderpose.
3. Varm 0,9 l olie op i en gryden og brænd karry, kanel, spidskommen og garam masala af i olien.
4. Sautér løg.
5. Sæt gryden ned på 100°C.
6. Rør Snowflake ud i lidt af vandet.
7. Tilsæt resten af vandet, kokosmælk, fløde, jævning, bouillon og krydderipose og kog op.
8. Tilsæt porrer, gulerødder og selleri og kog i 10 min.
9. Tilsæt æblestrimler og kog op igen.
10. Smag til med krydderi og æblecidereddike.
11. Tilsæt gelatineprotein og energi plus under omrøring.
12. Tilsæt resten af olien og smag suppen til igen.
Opdateret