Blomkålssuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 119 kcal 179 kcal
Fedt 6,9 g 10,4 g
Kulhydrat 6,8 g 10,2 g
Protein 7,6 g 11,4 g
Ingredienser
Ca. 5 l
2 kg blomkål
2,3 l vand
25 g hønsebouillonpasta
39 g grøntsagsbouillon
126 g flydende margarine
98 g blomkålssuppepasta
64 g hvedemel
19 g snowflake, modificeret stivelse
1 dl vand til jævning
5,6 dl piskefløde
2 g fint salt
Citronsaft
232 g gelatineprotein
0,6 dl rapsolie
61,3 g energi plus kulhydrat
Fremgangsmåde
1. Kog 3/4 af blomkålene møre i gryden med lidt vand — blend med stavblender.
2. Tilsæt vand, bouillon, flydende margarine og blomkålspasta.
3. Rør mel og snowflake med vand til jævning og tilsæt.
4. Kog suppen op.
5. Tilsæt lidt over halvdelen af fløden og varm suppen op til 75°C.
6. Sluk for gryden og tilsæt de sidste blomkål.
7. Drys gelatineprotein og energi plus i suppen under omrøring
8. Tilsæt olie og resten af piskefløden.
9. Smag suppen til med salt, peber og citron.
Opdateret