Indisk karrysuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 121 kcal 182 kcal
Fedt 9,8 g 14,2 g
Kulhydrat 4,3 g 10,2 g
Protein 3,8 g 5,7 g
Ingredienser
Ca. 70 l
2,2 l rapsolie
370 g karry
42 g spidskommen
3,1 kg løg i tern
22 fed hvidløg
1,5 kg snowflake, modificeret stivelse
37,5 l vand
3,9 kg hakkede tomater
1,5 kg hønsebouillon pasta
47 g timian, frisk
11,7 l piskefløde
3,9 kg rød peberfrugt i strimler
3 kg porrer
Salt
24 g peber
Hvidvinseddike
2,3 kg gelatineprotein
Fremgangsmåde
1. Varm 1 l olie op i en gryde og brænd karry og spidskommen af i olien.
2. Sautér hvidløg og løg
3. Sæt gryden ned på 100°C.
4. Rør snowflake ud i lidt af vandet.
5. Tilsæt resten af vandet, hakket tomat, bouillon og timian og kog op.
6. Tag timian op at gryden.
7. Tilsæt fløde (7,7 l), jævning, porrer, peberfrugt og kog i 10 min.
8. Smag til med salt, peber og hvidvinseddike.
9. Tilsæt gelatineprotein, resten af olien og piskefløden under omrøring.
10. Smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.
Opdateret