Falafler
Næringsindhold
Per 100 g Per stk. (40 g)
Energi 175 kcal 70 kcal
Fedt 2 g 1 g
Kulhydrat 27 g 11 g
Protein 12 g 5 g
Ingredienser
Forberedelse
Iblødsætning
1300 g gule ærter
vand
Falafler
1300 g gule ærter
350 g løg
42 g hvidløg
300 g persille
25 g koriander
25 g spidskommen
18 g bagepulver
50 ml vand
120 g stivelse
40 g salt
smag til med peber
Fremgangsmåde
FORBEREDELSE
DAGEN FØR - iblødsætning
1. Gule ærter sættes i blød med rigeligt vand i minimum 10 timer på køl
PRODUKTION
1. Alle ingredienser røres/blendes sammen til ensartet masse
2. Smag til
3. Lad masse hvile i minimum 1 time inden stegning
4. Steg falaflerne i olie
Opdateret