Gulerodssuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 129 kcal 194 kcal
Fedt 9 g 13,5 g
Kulhydrat 5,2 g 7,8 g
Protein 6,5 g 9,8 g
Ingredienser
Ca. 64 l
109 g ingefær
161 g timian
1,2 kg snowflake, modificeret stivelse
2,9 l vand til jævning
1,8 kg hønsebouillonpasta
21,8 l vand
14,5 l piskefløde
3,2 kg løg i tern
12,4 kg revne gulerødder
3,6 kg porrer
33 g chilitern, rød
3,95 kg gelatineprotein
Salt
Hvidvinseddike
Fremgangsmåde
1. Blend ingefær og bind i gaze sammen med porretop, timian eller anden rest.
2. Pisk snowflake og vand til jævning godt i en gryde.
3. Tilsæt hønsebouillon.
4. Tænd for gryden og tilsæt vand, fløde, løg og krydderipose — lad suppen koge i ca ½ time.
5. Tilsæt revne gulerødder, porrer og chili og varm op til 75°C.
6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.
7. Smag suppen til — tilsæt evt. hvidvinseddike for at fremhæve smagen.
Opdateret