Tomatsuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 116 kcal 174 kcal
Fedt 7,8 g 11,7 g
Kulhydrat 4,8 g 7,2 g
Protein 6,8 g 10,2 g
Ingredienser
Ca. 65 l
105 g hvidløg
4,5 kg løg i tern
1,7 l rapsolie
9,9 kg hakkede tomater
7,5 l tomatjuice
3,3 kg tomatkoncentrat
1,6 kg grøntsagsbouillon
5 g cayennepeber
25 g paprika
24,9 l vand
30 g laurbærblade
1 kg snowflake, modificeret stivelse
2,5 l vand til jævning
8,9 l piskefløde
42 g timian, tørret
462 g sukker
Salt
Peber
4,3 kg gelatineprotein
Hvidvinseddike
Fremgangsmåde
1. Blend hvidløg.
2. Svits løg og hvidløg klare i olie (0,6 l) i en gryde.
3. Blend hakkede tomater.
4. Tilsæt blendede tomater, tomatjuice, tomatpuré, bouillon, cayennepeber, paprika og vand.
5. Kom laurbærblade i en krydderpose og tilsæt til suppen.
6. Kog suppen i 20 min.
7. Rør snowflake med vand (til jævning) og tilsæt under omrøring.
8. Kog suppen i 5-10 min.
9. Tilsæt fløde (5 l), timian og sukker og varm op til kogepunktet.
10. Smag suppen til med salt og peber
11. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.
12. Tilsæt resten af olien og piskefløde og smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.
Opdateret