Vintersuppe
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 113 kcal 170 kcal
Fedt 8,6 g 12,9 g
Kulhydrat 2,6 g 3,9 g
Protein 6,5 g 9,8 g
Ingredienser
Ca. 62 l
400 g hvidløg
9,2 kg løg i tern
1,6 l rapsolie
4,6 kg hakket oksekød
29,6 l vand
679 g oksebouillon pasta
2 kg tomatkoncentrat
6,6 kg hakkede tomater
49 g spidskommen
231 g paprika
97 g salt
3 g peber
950 g snowflake, modificeret stivelse
2,4 l vand til jævning
8,9 l piskefløde
3 kg gelatineprotein
0,4 l hvidvinseddike
Fremgangsmåde
1. Blend hvidløg.
2. Svits løg og hvidløg klare i olie (ca. 1,5 dl) i en gryde.
3. Svits oksekød olie (ca. 1,5 dl) på en pande — det er vigtigt, at kødet ikke samler sig i for store klumper.
4. Tilsæt vand, bouillon, tomatkoncentrat, hakket tomat, svitset oksekød og krydderier.
5. Kog suppen i 20 min.
6. Rør Snowflake med vand (til jævning) og tilsæt under omrøring.
7. Kog suppen i 5-10 min.
8. Tilsæt fløde (4,9 l) og varm op til kogepunktet.
9. Smag til med salt og peber.
10. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.
11. Tilsæt resten af olien og piskefløden og smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.
Opdateret