Øllebrød med flødeskum & æggesnaps
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (280 g)
Energi 118 kcal 330 kcal
Fedt 3,4 g 9,2 g
Kulhydrat 17 g 47,7 g
Protein 3,7 g 10,5 g
Ingredienser
Til ca. 5 kg
Øllebrød
925 g øllebrødspulver med sukker
3700 g vand til øllebrød
165 g brun farin
148 g gelatineprotein
Flødeskum
370 g piskefløde
Æggesnaps
112 g æggeblommer
112 g sukker
Fremgangsmåde
Øllebrød
1. Bland ingredienserne sammen og varm op.
2. Proteinpulveret tilsættes bedst under omrøring
Flødeskum
1. Pisk fløde til skum.
Æggesnaps
1. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt.
Servering
Fordel 250 g øllebrød, 20 g flødeskum og 10 g æggesnaps i en skål eller dyb tallerken.
Opdateret