Inspiration til dig
YOGHURT MED ABRIKOS- OG APPELSINKOMPOT |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (80 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
96 KCAL 4 G 8,3 G 6,4 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
77 KCAL 3,2 G 6,6 G 5,1 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 60 stk.
2078 g yoghurt neutral
Abrikos– og appelsinkompot 1016 g vand 53 g sukker 1041 g appelsiner 76 g citroner, saft
|
FREMGANGSMÅDEYoghurt 1.Bland ingredienserne.
Abrikos- og appelsinkompot 1.Kog abrikoser, vand og sukker ved svag varme og under, låg indtil abrikoserne er møre. 2.Mos abrikosblandingen med stavblender. 3.Pil appelsiner (fjern både skal og hinder) og skær i stykker. 4.Vend appelsinstykkerne med abrikosblandingen. 5.Smag til med citronsaft.
Servering 60 g yoghurt og 20 g abrikos- og appelsinkompot. |
||||||||