Yoghurt med abrikos- og appelsinkompot
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (80 g)
Energi 96 kcal 77 kcal
Fedt 4 g 3,2 g
Kulhydrat 8,3 g 6,6 g
Protein 6,4 g 5,1 g
Ingredienser
Til ca. 60 stk.
Yoghurt
2078 g skyr
2078 g yoghurt neutral
Abrikos– og appelsinkompot
635 g tørrede abrikoser
1016 g vand
53 g sukker
1041 g appelsiner
76 g citroner, saft
Fremgangsmåde
Yoghurt
1. Bland ingredienserne.
Abrikos- og appelsinkompot
1. Kog abrikoser, vand og sukker ved svag varme og under, låg indtil abrikoserne er møre.
2. Mos abrikosblandingen med stavblender.
3. Pil appelsiner (fjern både skal og hinder) og skær i stykker.
4. Vend appelsinstykkerne med abrikosblandingen.
5. Smag til med citronsaft.
Servering
60 g yoghurt og 20 g abrikos- og appelsinkompot.
Opdateret