Inspiration til dig
JORDBÆR-RABARBERMARMELADE |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (30 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
214 KCAL 0 G 52 G 0,4 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
64 KCAL 0 G 15,6 G 0,1 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 2 kg
1000 g rabarber 1500 g syltesukker 2 stk. vanilje BOURBON stang |
FREMGANGSMÅDE1. Bland jordbær og rabarber i en gryde. 2.Flæk vaniljestænger, skrab vaniljekornene ud og tilsæt vaniljesukker. 3.Tilsæt syltesukker og kog blandingen ved min 80°C i 15 min for at sikre bakteriedrab. 4.Afkøl og udportionér marmeladen i glas med sprøjtepose.
|
||||||||