Græsk yoghurt med appelsinsirup & müsli
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (78 g)
Energi 154 kcal 120 kcal
Fedt 9,6 g 7,5 g
Kulhydrat 12 g 9,4 g
Protein 5,4 g 4,2 g
Ingredienser
Til ca. 5 kg
Appelsinsirup
775 g sukker
338 g vand
14 g vaniljestang
775 g appelsinsaft
Müsli
101 g grovvalsede havregryn
101 g speltflager
101 g hakkede mandler
15 g solsikkekerner
51 g græskarkerner
101 g tørrede tranebær
51 g mangotern
Yoghurt
3906 g græsk yoghurt
Fremgangsmåde
Appelsinsirup
1. Kom sukker og vand i en tykbundet gryde og varm det op ved svag varme uden låg og uden omrøring i 25 min, eller til det er svagt gyldent.
2. Tilsæt flækket vaniljestang og appelsinsaft .
3. Lad blandingen koge uden låg og uden omrøring, indtil 103°C nås.
Müsli
1. Bland alle ingredienser og opbevar i tør og lukket beholder.
Servering
Fordel 60 g græsk yoghurt, 10 g appelsinsirup og 8 g müsli i et glas eller en skål.
Opdateret