Inspiration til dig
GRÆSK YOGHURT MED APPELSINSIRUP OG MÜSLI |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (78 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
154 KCAL 9,6 G 12 G 5,4 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
120 KCAL 7,5 G 9,4 G 4,2 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 kg
338 g vand 14 g vaniljestang 775 g appelsinsaft
Müsli 101 g speltflager 101 g hakkede mandler 15 g solsikkekerner 51 g græskarkerner 101 g tørrede tranebær 51 g mangotern
3906 g græsk yoghurt |
FREMGANGSMÅDEAppelsinsirup 1.Kom sukker og vand i en tykbundet gryde og varm det op ved svag varme uden låg og uden omrøring i 25 min, eller til det er svagt gyldent. 2.Tilsæt flækket vaniljestang og appelsinsaft . 3.Lad blandingen koge uden låg og uden omrøring, indtil 103°C nås.
Müsli 1.Bland alle ingredienser og opbevar i tør og lukket beholder.
Servering Fordel 60 g græsk yoghurt, 10 g appelsinsirup og 8 g müsli i et glas eller en skål.
|
||||||||