Inspiration til dig
ABRIKOS-GULERODSMARMELADE |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (30 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
101 KCAL 0,3 G 23 G 0,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
30 KCAL 0,1 G 7 G 0,2 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 2,2 kg
500 g gulerødder 1 l vand 300 g syltesukker 2 g vaniljesukker |
FREMGANGSMÅDE1. Skær abrikoser i tern og riv gulerødder groft. 2. Kom i en gryde med 1 liter vand, giv et opkog og lad det simre i 20 min. 3. Tilsæt syltesukker og vaniljesukker og kog med i ca. 10 min. 4. Afkøl og udportionér marmeladen i glas med en sprøjtepose.
|
||||||||