Skyr med flødeskum & honningsristet müsli
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (70 g)
Energi 130 kcal 91 kcal
Fedt 7,1 g 5 g
Kulhydrat 7,1 g 5 g
Protein 9,2 g 6,4 g
Ingredienser
Til 1 stk.
Skyr med flødeskum
50 g skyr
10 g pisket flødeskum
1 g vaniljesukker
Honningsristet müsli
(100 g)
37 g ahornsirup
14 g vand
11 g hakkede hasselnøddekerner
11 g solsikkekerner
29 g havregryn
29 g rugflager
17 g rosiner
Fremgangsmåde
Skyr med flødeskum
1. Bland skyr, pisket flødeskum og vaniljesukker.
2. Smag til med vaniljesukker.
3. Udportionér i små fine serveringsglas.
Honningsristet müsli
1. Varm sirup og vand op, indtil det er smeltet sammen.
2. Bland grofthakkede nødder, solsikkekerner, havregryn og rugflager.
3. Hæld den lune sirupslage ud over blandingen og rør godt sammen — fordel blandingen jævnt ud i 1/1 GN/bageplade.
4. Opvarm ovnen til 150°C.
5. Bag müslien i 15 min, vend og bag i yderligere 15 min.
6. Afkøl og tilsæt rosiner.
7. Opbevar müslien i en tætsluttet beholder.
8. Pynt skyr-portionerne med müsli.
Servering
Fordel 60 g skyr med flødeskum og 10 g honningristet mysli i glas eller skål.
Opdateret