Sin carne
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (200 g)
Energi 151 kcal 302 kcal
Fedt 6,5 g 13 g
Kulhydrat 12,2 g 24,4 g
Protein 8,6 g 17,2 g
Ingredienser
Til ca. 4 portioner
13,3 g løg
23,3 g Smørbar Blok
2 fed hvidløg
1 tsk. spidskommen
0,7 g chili
20 g bladselleri
20 g gulerod
217 g flåede tomater
46,7 g røde linser
93,3 g vand
9,3 g grøntsagsbouillon
113 g Oatly 13%
46,7 g Plant Mate Granulate
73,3 g kidneybønner
Fremgangsmåde
1. Hak løg groft og svits i Smørbar Blok sammen med krydderier.
2. Steg grøntsager med.
3. Tilsæt flåede tomater, røde linser, vand og grøntsagsbouillon og Oatly.
4. Lad gryderetten simre i ca. 30 minutter.
5. Tilsæt Plant Mate Granulat og lad det koge yderligere 10-15 min.
6. Kidneybønner tilsættes til sidst.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb for Kulinarium.
Opdateret