Cremet kylling
Næringsindhold & klima
Per 100 g CO2e pr. kg
Energi 112 kcal 3,462 kg
Fedt 7 g
Kulhydrat 4 g
Protein 8 g
Ingredienser
Giver ca. 14 kg
150 g rapsolie
2 kg løg, tern
200 g hvidløg
50 g chilitern
30 g spidskommen
30 g koriander
10 g gurkemeje
15 g kardemomme
850 g tomatkoncentrat
5 g kyllingebryst, strimler
3 kg vand
3 kg kokosmælk
200 g cashewnøddekerner, neutral
20 g garam masala
150 g ingefær, revet
10 g salt
10 g lys sirup
10 g citronsaft
Fremgangsmåde
1. Opvarm olien før løg, hvidløg, rød chili tilsættes og svitses til løgene er let gyldne.
2. Tilsæt spidskommen, koriander, gurkemeje, og kardemomme. Svits i 1-2 min.
3. Tilsæt tomatpuré og svits 2-3 min.
4. Tilsæt kyllingestykkerne og skru ned for varmen og steg under omrøring.
5. Tilsæt vand, kokosmælk og derefter cashewnødderne.
6. Tilsæt ingefær og garam masala og bring gryden i kog.
7. Smages til med salt, citronsaft og lys sirup.
Opdateret