Perlebygotto med svampe
Næringsindhold & klima
Per 100 g CO2e pr. kg
Energi 133,3 kcal 1,029 kg
Fedt 7,14 g
Kulhydrat 12,89 g
Protein 3,96 g
Ingredienser
Giver ca. 19-20 kg
5 kg champignon
150 g rapsolie
2 kg løg, hakket til tern
200 g hvidløg, blendet
2,5 kg perlebyg
1,5 kg spinat
5 kg vand
1,5 kg hvidvin
400 g hønsebouillon
2 kg piskefløde
1,2 kg ost, revet
200 g æblecidereddike
20 g salt
Topping
240 g basilikum, frisk
80 g parmesan, revet
Fremgangsmåde
Dagen før
1. Tag champignon og spinat ud fra frost og sæt til optøning i hulriste over bakke
På dagen
1. Start med at tænde gryden og steg champignon fri for væske i olie
2. Tilsæt løg og hvidløg og svits til de er klare
3. Tilsæt hvidvin, vand, hønseboullion, salt, peber og bring gryden i kog
4. Tilsæt spinat, perlebyg og piskefløde
5. Når perlebyg begynder at være møre og retten er blevet tyk og cremet, tilsættes revet ost. (Når osten er smeltet, slukkes gryden)
6. Smages til med salt, peber og æblecidereddikke
7. Forbered topping
Opdateret