Kartoffelmos
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (120 g)
Energi 168 kcal 201,6 kcal
Fedt 11,3 g 13,6 g
Kulhydrat 10,6 g 13,1 g
Protein 5,7 g 6,8 g
Ingredienser
Til ca. 4 portioner á 120 g
Blanding A
½ dl fløde
15 g mælkeprotein
15 g gelatineprotein
Blanding B
20 g kartoffelmosflager
1 dl 80°C varmt kartoffelvand
500 g færdig kartoffelmos fra stor produktion
Kartoffelvand
Salt
Fremgangsmåde
Blanding A
1. Lun fløde og udrør proteinpulvere heri
Blanding B
1. Pisk kartoffelmosflager ud i kartoffelvand
Proteinberiget kartoffelmos
1. Bland blanding A og B
2. Tilsæt den færdige kartoffelmos til blandingen
3. Justér konsistens og smag med kartoffelvand og salt
Opdateret