Bolognese sauce
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (200 g)
Energi 460 kcal 920 kcal
Fedt 3,9 g 7,8 g
Kulhydrat 4,4 g 8,8 g
Protein 14 g 28 g
Ingredienser
Til ca. 2,5-3 kg
1000 g hakket oksekød
1 l vand
165 g tomatpuré
100 g flåede tomater
15 g sweet chilisauce
340 g løg i tern
90 g røde linser
15 g salt
2 g peber
5 g paprika
2 g basilikum
2 g oregano
5 g oksebouillon pasta
205 g okseprotein (fx Essentia proteins)
120 g revet gulerod
3-5 g kulør
26 g maizena
5-15 g rødvinseddike (tilsmagning)
Fremgangsmåde
1. Dagen før: Sæt røde linser i blød i rigeligt vand
2. Brun kødet.
3.Tilsæt vand, tomatpuré, flåede tomater, chilisauce, løg, røde linser (husk at hælde vand fra), krydderier, oksebouillon og okseprotein. (OBS. Linserne skal koges ud).
4. Tilsæt revet gulerod og evt. kulør.
5. Jævn med maizena.
6. Smag til med rødvinseddike.
Opdateret