Måltider og Ernæring
Måltider og Ernæring har en fælles ledelse placeret i Aalborg. Sammenlagt produceres der ernæringsrige og velsmagende måltider til cirka 900 patienter på daglig basis. Organisationen omfatter flere kantiner og caféer, som leverer mad til personale og gæster.
I Måltider og Ernæring har vi en række tiltag, som vi er stolte af. Vi ser måltiderne som en del af behandlingen for patienterne, hvor det er muligt at få individuelt tilpasset mad efter behov, som gøres i tæt samarbejde med diætister. Som det eneste hospital i Danmark har vi en forskningsenhed, Kulinarium, som løbende udvikler på næringsrigtig mad til syge.
På matriklen i Farsø ligger vores bageri, som dagligt leverer friskbagt brød og kager til vores patienter, caféer og personalekantiner. Vores tiltag i forbindelse med bæredygtighed omfatter et fokus på madspild og nedbringelsen heraf, en reducering af plastforbrug samt anvendelse af lokale råvarer i vores madproduktion.
For jobsøgere
Som offentlig myndighed er vi forpligtede til at annoncere alle vores stillinger på Region Nordjyllands hjemmeside. Derfor modtager vi desværre ikke uopfordrede ansøgninger.
Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Opdateret