Bliv elev hos Måltider og Ernæring
Du muligheden for at tage din uddannelse i et hospitalskøkken med mange forskellige kosttyper og få erfaring med store krav til smag, næringsindhold og konsistenser. Du har også muligheden for at uddanne dig primært inden for kantine- og mødeservering med fokus på smag, kreativitet og præsentation.
Hos Måltider og Ernæring er uddannelse af nye ernæringsassistenter og professionsbachelorer en vigtig prioritet.
Som ernæringsassistentelev vil du lære at lave mad fra bunden i tæt samarbejde med uddannelsesansvarlige i alle afdelinger, så du får en tryg og professionel sparring fra en erfaren kollega. Du vil komme omkring alle dele af køkkenet og få en grundigt viden om faget.
Som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed hjælper vi dig med spændende praktik uanset om du vælger "Fødevare og Ledelse" eller "Diætetik" eller "Sundhedsfremme". Vi samarbejder om at opfylde dine faglige drømme uanset om de måtte være inden for diætkost, planlægning og indkøb eller vores forskningsområde Kulinarium.
Måltider og Ernæring har afdelinger i Aalborg, Farsø og Thisted.
”Jeg har altid været optaget af at den mad jeg spiser, er sammensat rigtig i forhold til det aktive liv jeg lever. Samtidig er det vigtigt for mig at maden smager lækkert og begge ting lærer jeg som ernæringsassistentelev” – Marie Skau, ernæringsassistentelev hos Måltider og Ernæring, Kantinen i Regionshuset
”Jeg har været rigtig glad for min elevtid hos Måltider og Ernæring. Man har altid en at stå sammen med under oplæring og samtidig får man ansvar. Jeg føler der bliver taget hånd om én og man bliver set” – Mads Sørensen, nyuddannet ernæringsassistent hos Måltider og Ernæring, Aalborg Universitetshospital
Kulinarium
Vidste du at vi i Måltider og Ernæring forsker i ernæring?
Kontakt
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakt til vores uddannelseskonsulent Bodil Geipel Lauritsen på bodil.lauritsen@rn.dk eller tlf.: 23 70 89 11
Opdateret