Bliv elev hos Måltider og Ernæring

Som elev eller studerende hos Måltider og Ernæring, vil du få en spændende og udfordrende hverdag. Måltider og Ernæring laver hver dag lækre og ernæringstilpassede måltider til patienter, kollegaer og gæster på Aalborg Universitetshospital og i Regionshuset i Region Nordjylland.

Du muligheden for at tage din uddannelse i et hospitalskøkken med mange forskellige kosttyper og få erfaring med store krav til smag, næringsindhold og konsistenser. Du har også muligheden for at uddanne dig primært inden for kantine- og mødeservering med fokus på smag, kreativitet og præsentation.

Hos Måltider og Ernæring er uddannelse af nye ernæringsassistenter og professionsbachelorer en vigtig prioritet.

Som ernæringsassistentelev vil du lære at lave mad fra bunden i tæt samarbejde med uddannelsesansvarlige i alle afdelinger, så du får en tryg og professionel sparring fra en erfaren kollega. Du vil komme omkring alle dele af køkkenet og få en grundigt viden om faget.

Som professionsbachelor i Ernæring og Sundhed hjælper vi dig med spændende praktik uanset om du vælger "Fødevare og Ledelse" eller "Diætetik" eller "Sundhedsfremme". Vi samarbejder om at opfylde dine faglige drømme uanset om de måtte være inden for diætkost, planlægning og indkøb eller vores forskningsområde Kulinarium.

 

Måltider og Ernæring har afdelinger i Aalborg, Farsø og Thisted.