Mango Lassi smoothie
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 69 kcal 104 kcal
Fedt 1,9 g 2,9 g
Kulhydrat 9,4 g 14,1 g
Protein 3,2 g 4,8 g
Ingredienser
Til ca. 3 stk. á 150 ml
½ dl sojadrik m. vanilje
110 g mango, frossen
270 g soja yoghurt vanilje
60 g soja yoghurt naturel
1 knivspids kardemomme
3 g sirup, valgfri
Fremgangsmåde
1. Bland alle ingredienser i en blender.
2. Blend til en helt glat masse.
Tips
Smoothien kan gøres sødere ved at tilsætte mere sirup (kan fx være fordelagtigt, hvis den laves til børn). Sirup kan også undlades.
Man skal kunne smage kardemommen, men den må ikke være for kraftig, da det nemt kan overdøve de andre smage.
Denne smoothie kan også køres på ismaskine og laves til is.
Opskriften er udviklet af studerende på 5. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i praktikforløb hos Kulinarium.