Inspiration til dig
MANGO LASSI SMOOTHIEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
69 KCAL 1,9 G 9,4 G 3,2 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
104 KCAL 2,9 G 14,1 G 4,8 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 3 stk. á 150 ml
110 g mango, frossen 270 g soja yoghurt vanilje 60 g soja yoghurt naturel 1 knivspids kardemomme 3 g sirup, valgfri
|
FREMGANGSMÅDE1. Bland alle ingredienser i en blender. 2. Blend til en helt glat masse.
Tip Man skal kunne smage kardemommen, men den må ikke være for kraftig, da det nemt kan overdøve de andre smage. Denne smoothie kan også køres på ismaskine og laves til is.
Opskriften er udviklet af studerende på 5. semester Fødevarer og Ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i praktikforløb hos Kulinarium.
|
||||||||