Mazarintærte
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (40 g)
Energi 392 kcal 157 kcal
Fedt 31,6 g 12,6 g
Kulhydrat 21,2 g 8,5 g
Protein 6,6 g 2,6 g
Ingredienser
Til ca. 20 stk.
Mazarinmasse
600 g mazarinkage
500 g piskefløde
40 g valleprotein
Chokoladeganache
50 g mørk chokolade
75 g piskefløde
Fremgangsmåde
Mazarinmasse
1. Hak mazarinkager (uden glasur) fint i en blender — de må ikke være kolde, da massen så kan skille.
2. Tilsæt piskefløde og proteinpulver og blend til en helt glat, homogen masse.
3. Sigt evt. massen fri for klumper.
4. Fordel massen i små "mazarin”-aluforme (ca. 35 g pr. portion) og sæt på køl eller frys.
Chokoladeganache
1. Smelt mørk chokolade med piskefløde til en ensartet glasur.
2. Pynt kagerne med 5 g chokoladeganache og sæt dem på frys i 15 min.
Tip
Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering.
Opdateret