Jordbærroulade
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (50 g)
Energi 232 kcal 116 kcal
Fedt 3,4 g 1,7 g
Kulhydrat 43 g 21,5 g
Protein 6,7 g 3,4 g
Ingredienser
Til ca. 5 stk.
Blød rouladedej
2 g husblas
100 g lagkagebunde
100 g sødmælk
25 g æblekoncentrat
6 g valleprotein
Marmeladefyld
1 g husblas
85 g jordbærmarmelade
Fremgangsmåde
Blød rouladedej
1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Blend lagkagebunde med sødmælk til en helt glat, homogen masse.
3. Smelt det opblødte husblas med æblekoncentrat.
4. Bland proteinpulver og smeltet husblas i dejen og rør den glat.
5. Smør dejen på en plade, fx silikonemåtte 30x25 cm — benyt evt. en frysepose.
6. Sæt dejen på frys i 10-15 min, så den er lettere at rulle ud.
Marmeladefyld
1. Læg husblas i blød i koldt vand.
2. Sigt jordbærmarmeladen.
3. Smelt husblas og tilsæt det til marmeladen og rør glat.
Roulade
1. Tag rouladebunden ud, smør marmeladefyld på og sæt på frost i 5-10 min.
2. Rul herefter forsigtigt til en roulade.
3. Sæt på frost i ca. 1 time, den skal ikke dybfryses — den skal blot være nem at skære.
Tip
Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering.
Opdateret