Jordbærkage
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (60 g)
Energi 102 kcal 61 kcal
Fedt 6,5 g 3,9 g
Kulhydrat 8,3 g 5 g
Protein 2,3 g 1,4 g
Ingredienser
Til ca. 22 stk.
Makronfyld
300 g makroner
300 g sødmælk
12 g valleprotein
10½ g Nestlé Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Jordbærpuré
600 g jordbærgrød
7 g Nesté Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Pynt
220 g piskefløde
Fremgangsmåde
Makronfyld
1. Knus makroner fint i en blender.
2. Blend makroner med mælk og proteinpulver til en helt glat, homogen masse.
3. Sigt massen fri for klumper.
4. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat igen.
Jordbærpuré
1. Sigt jordbærgrøden fri for klumper.
2. Tilsæt fortykningsmiddel og blend massen glat.
Pynt
1. Pisk fløde til skum.
Servering
Brug 30 g jordbærpuré, 20 g makronfyld og 10 g flødeskum til at samle én kage.
Tip
Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering.
Opdateret