Æblekage
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (60 g)
Energi 69 kcal 41 kcal
Fedt 1 g 0,6 g
Kulhydrat 12 g 7,2 g
Protein 2,2 g 1,3 g
Ingredienser
Til ca. 22 stk.
Makronfyld
300 g makroner
300 g sødmælk
12 g valleprotein
10½ g Nestlé Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Æblepuré
600 g æblegrød
7 g Nestlé Resource ThickenUp clear (fortykningsmiddel)
Pynt
220 g piskefløde
Fremgangsmåde
Makronfyld
1. Knus makroner fint i en blender.
2. Blend makroner med mælk og proteinpulver til en helt glat, homogen masse.
3. Sigt massen fri for klumper.
4. Tilsæt fortykningsmiddel og blend glat.
Æblepuré
1. Sigt æblegrøden fri for klumper.
2. Tilsæt fortykningsmiddel og blend massen glat.
Pynt
1. Pisk fløden til skum.
Servering
Saml kagen med 30 g æblepuré, 20 g makronfyld og 10 g flødeskum.
Tip
Opskriften er fryseegnet. Husk at tage op lidt før servering.
Opdateret