Supersaft
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (150 g)
Energi 30 kcal 45 kcal
Fedt 0,1 g 0,2 g
Kulhydrat 2,5 g 3,8 g
Protein 4,8 g 7,2 g
Ingredienser
Til ca. 2 l
Proteinkoncentrat (½ l)
461 g vand
121 g gelatineprotein
Supersaft (2 l)
½ l proteinkoncentrat
½ l saftkoncentrat (blandingsforhold 1:4), fx rød saft
1 l vand
Fremgangsmåde
Proteinkoncentrat
1.Kom vand i en gryde.
2. Rør gelatineprotein i vandet under opvarmning, til det er opløst.
3. Varm blandingen op til 80°C.
4. Køl proteinkoncentratet ned inden brug.
Supersaft
1. Bland alle ingredienser.
2. Servér kold — evt. med isterninger i.
Opdateret