Citron-ingefær limonadeshot
Næringsindhold
Per 100 g Per portion (50 g)
Energi 77 kcal 38,5 kcal
Fedt 0 g 0 g
Kulhydrat 8,7 g 4,4 g
Protein 10 g 5 g
Ingredienser
Til ca. 9 kg
Limonadesirup
284 g ingefær
1137 g rørsukker
1271 g citron Valsølille
Limonadeshot
5,8 l vand
928 g gelatineprotein
1 portion limonadesirup
Fremgangsmåde
Lemonadesirup
1. Skræl og skyl ingefær og blend den.
2. Bland ingefær, rørsukker og citron Valsølille.
3.Kog blandingen op til 100°C.
4.Lad blandingen trække i 15 min, og si den for klumper.
5.Afkøl blandingen — den kan opbevares på køl i op til 3 uger.
Lemonadeshot
1.Bland vand med gelatineprotein under opvarmning.
2.Rør limonadesirup i, når gelatineprotein er opløst.
3.Servér kold.
Tip
Limonaden kan evt. sies igen inden servering for at fjerne klumper og reducere den stærke smag af ingefær.
Opdateret