More2Eat
Baggrund
I løbet af 2020-2030 sker der mange forandringer på ernæringsområdet på Aalborg Universitetshospital. Vi flytter til et nyt køkken, vi planlægger et helt nyt kosttilbud til patienter, pårørende, besøgende/gæster og patienter på diæter, og derudover er vi ved at implementere et nyt kost- og forplejningssystem (EFS), der både kan styre vores køkkenproduktion og håndtere patienternes bestillinger digitalt.
For at undersøge effekten af sådan et nyt system, udfører vi en før og efter måling, og More2Eat er derfor opdelt i 2 dele:
Del 1
Del 1 blev udført i efteråret 2021.
Formål
At undersøge kostindtaget (energi og protein) på alle indlagte patienter samt undersøge patienttilfredsheden med vores kost og ernæringssetup ved det nuværende kosttilbud. Denne undersøgelse udgør 'Førmåling'.
Del 2
Del 2 planlægges til udførsel i 2027.
Formål:
At undersøge kostindtaget (energi og protein) på alle indlagte patienter samt undersøge patienttilfredsheden med vores kost og ernæringssetup ved det nye kosttilbud og digitale setup. Denne undersøgelse udgør 'Eftermåling'.
Opdateret