Digitalisering af ernæringslære og madhåndtering

Aftenmad bestående af farsbrød, kartofler og grønt

Projektets formål

Projektets formål var at sikre ens vidensgrundlag hos dem, der varetager funktioner i relation til patientbespisning, således at alle indlagte patienter modtager optimal ernæring
med henblik på at understøtte den medicinske behandling på bedste vis. Dette vil ske gennem digitalisering af ernæringslære og måltidshåndtering, herunder betydning af værtskab, servering, patienttyper og ikke mindst hygiejne. I projektet er en e-læringsplatform til at opnå projektets formål udviklet. Kontakt os gerne for at høre nærmere.

 

Målgruppe

  • Rengørings- og servicemedarbejdere der varetager håndtering og servering af måltider i klinikken
  • Ernæringsassistenter der tilbereder mad og måltider til klinikken

 

Projektet var et tværfagligt projekt mellem Rengørings- og serviceafdelingen, Center for Ernæring og Tarmsvigt (CET), Læringsteknologi Region Nordjylland og Kulinarium på Aalborg Universitetshospital.

Projektet var støttet økonomisk igennem Region Nordjyllands sundhedsinnovationspulje 2020. 

Opdateret