|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
177 KCAL
10,7 G
17,6 G
2,8 G |
|
|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
266 KCAL
16,1 G
26,4 G
4,2 G |
|
INGREDIENSER
Til ca. 5-6 små glas
2 dl ymer
2 dl piskefløde
2 dl kærnemælk
2 spsk. sukker (ca. 30 g)
1½ dl tilsat smag af eget valg, fx jordbær-, hindbær-, appelsinjuice, blendede bær, æblemost etc.
|
FREMGANGSMÅDE
1. Bland alle ingredienser sammen ved piskning, ved brug af blender el.lign.
Anvendes frosne bær bør de koges i ca. 1 minut og efterfølgende blendes/pureres.
Holdbarhed: 2 døgn i køleskabet.
*Næringsindholdet er beregnet ved brug af æblejuice.
|